Preduzeće Rudnik dobitnik nagrade za doprinos lokalnoj zajednici

24. marta u Dvorani kulturnog centra dodeljene su VIRTUS nagrade za filantropiju. Trag fondacija uz podršku Evropske unije i fondacije Čarls Stjuart Mot svake godine dodeljuje nagrade za poslovne subjekte i pojednice koji su na najdelotvorniji, najdugoročniji i najefikasniji način podržali aktivnosti ili akcije koje su usmerene na opšte dobro sa ciljem promocije i stimulacije filantropije u Srbiji.

 

Nezavisni žiri VIRTUS-a koji čine Katarina Obradović Jovanović (Ministarstvo privrede), Robert Čoban (Color Press Group), Ana Toci (Savet stranih investitora), Radojka Nikolić (NIRA Press) i Nenad Blagojević (portal “Priče sa dušom”) odlučio je da nagradu u kategoriji za Doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje dodeli preduzeću Rudnik i flotacija Rudnik doo.

VIRTUS Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje se dodeljuje velikoj kompaniji sa preko 250 zaposlenih koja se posebno istakla u pomoći pri rešavanju problema ili potreba u zajednici u kojoj posluje, gradu ili regionu, imajući svest o značaju malih inicijativa i razvoja lokalnih zajednica koje nisu u centru zbivanja, pri tom pokušavajući da im udahnu novi život i aktivizam.